Tuesday, December 15, 2009

Jõuluootel Kota Kinabalus

Sukaus vihmaga elevante ootamas :)

Tere kallid,


oleme Sukaust tagasi Kota Kinabalus. Täna õhtul on linnatänavatel Jõuluturg, laulukoorid laulavad ja kõigil on tore meeleolu. Me käisime ka jalutamas, laulu kuulamas ja jäätist söömas. Lumememm on vatist...ja poodides on hullumine nagu meil, kuigi õnneks pisut väiksemal kujul.


Ülehomme lendame Borneolt mandri Malaisiale Johor Bahrusse ning sealt praamiga edasi Indoneesiasse, väikesele Butami saarele ning sealt Sumatrale. Saime siin nähtud need loomad, keda tahtsime näha ja vihmametsaelamused samuti käes :) Nüüd Indoneesiasse.


Sukaus jäid meil elevandid nägemata, aga õnneks nägime neid Danum Valleys juba enne. Terve viimase päeva olime Sukaus elevandijälgede ja sõnniku juures metsas elevante ootamas - kolm taanlast olid jõe juures kaheksat elevanti näinud ja lootsime, et nad tulevad samasse kohta tagasi, aga kuus tundi päikeses ja vihmas ootamist ei kandnud kahjuks tulemust :) Küll nägime aga kirevaid linde, lärmakaid ahvikarju ja jällegi hornbille. Sukaus juhtus me fotoka mälukaardiga apsakas ja jäime paljudest ilusatest piltidest ilma ning taastada neid ei saagi. Väga kahju on nokunäoga ahvide piltidest, oleksime tahtnud need blogisse teie jaoks üles panna, aga läks nii. Otsige siis netist ise pilte.


Kui me enne Jõule blogi ei täienda, siis soovime teile rahulikke, oma tehtud Jõule, soojust, valgust ja kuuselõhna. Ärge unustage Jõulusalme, need peavad ikka meeles, mitte paberil või hoopiski ununenud olema. Oleme südames Kodus. KAUNEID JÕULE!




Kota Kinabalu Jõulutrallil



Lastekoor



No comments: